Webapplicaties
Een webapplicatie is software die gebruikt wordt via een browser (bijv. Internet Explorer of Mozilla Firefox). Doordat de software op een server geïnstalleerd is, is de software altijd online beschikbaar, zowel op het werk als thuis. Updaten en onderhouden van webapplicaties is voordelig doordat het op één plek gebeurt. Webapplicaties zijn vaak geïntegreerd in websites, denk bijvoorbeeld aan webwinkels, content management systemen en fotoalbums. De scheidingslijn tussen webapplicatie en software is vooral dat de software online beschikbaar is en gebruikt wordt.
Gwyneth

Een greep uit de webapplicaties die wij u aanbieden:

Webwinkel
Wilt u graag uw eigen webwinkel starten? Piozum ontwerpt en ontwikkelt de webwinkel die bij u en uw product(en) past. Piozum heeft al meerdere webwinkels ontwikkeld en heeft ook ervaring met de integratie van online betaalmogelijkheden zoals iDeal en Paypal. Met een content management systeem kunt u gemakkelijk zelf alle teksten aanpassen. Met een speciaal artikelCMS kunt u uw producten beheren.

Content Management Systeem
Wilt u zelf graag uw website onderhouden? Met ons zelf ontwikkelde content management systeem kunt u zelf desgewenst de teksten, links en menu-items aanpassen op uw website. Het aanpassen gebeurt in een Word-achtige omgeving en is dus toegankelijk en simpel te gebruiken door elke gebruiker. Met een artikelCMS kunt u zelf uw artikelen beheren door bijvoorbeeld prijzen, maten en afbeeldingen toe te voegen. Het artikelCMS is geschikt voor elke branche. Op dit moment wordt dit CMS onder andere gebruikt door een makelaar, een webwinkel voor turnpakjes en een antiquair.

MijnStrippenkaart
Steeds meer bedrijven voeren de Strippenkaart of Urenkaart in. Dit houdt simpel gezegd in dat een klant vooraf een bepaald aantal Strippen of Uren inkoopt. Als de inzet van uw bedrijf gewenst is, dan kan dit snel worden uitgevoerd zonder dat op dat moment onderhandeld hoeft te worden over de financiën. Wilt u uw klanten een overzicht bieden van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd? En wilt u de strippenkaarten van uw klanten overzichtelijk beheren? Dat kan met MijnStrippenkaart! De applicatie wordt binnenkort voltooid. Kijk voor meer informatie op de website van MijnStrippenkaart.