Partners
Piozum werkt samen met de volgende partijen:

Byte
Byte
Byte verzorgt webhosting voor webprofessionals. Door gebruik te maken van Linux-clusters bieden zij zeer robuuste hosting (een hoge uptime) tegen een gunstige prijs. Byte ondersteunt ook verschillende open source projecten (waaronder Joomla).


Webstekker
Webstekker
Webstekker is een hostingprovider die zich richt op het aanbieden van hosting op het Microsoft Windows-platform. Daarnaast bieden zij vele extra diensten aan zoals online backup en virtual private servers. Webstekker is een van de goedkoopste providers van Nederland.


Stichting Informatiekunde Utrecht
Stichting Informatiekunde Utrecht
Piozum werkt samen met de Stichting Informatiekunde Utrecht om verschillende webapplicaties en websites voor onder andere de Universiteit Utrecht te realiseren. In dit samenwerkingsverband verzorgt Piozum het ontwerp en de technische realisatie.


Anic webdesign
Anic Web Design
Anic richt zich op Web Design. Piozum en Anic werken regelmatig samen bij de ontwikkeling van websites en webapplicaties.


Stormlantern
Stormlantern
Stormlantern richt zich op de ontwikkeling van software en webapplicaties en advies daarover. Piozum en Stormlantern (oftewel Jan-Pieter en Dirk) hebben samengewerkt aan verschillende projecten.


FixHet Systeembeheer
FixHet Systeembeheer
FixHet is een ervaren ICT-dienstverlener die zich richt op systeembeheer van Microsoft Windows-systemen in het midden-en-klein-bedrijf. Piozum en FixHet zijn wat betreft systeembeheer elkaars achtervang tijdens vakanties/ziekte.


Dulac Services
Dulac Services
Dulac Services richt zich op systeembeheer van zowel Microsoft Windows-systemen als Linux-systemen in het midden-en-klein-bedrijf. Daarnaast ontwikkelen ze Joomla-websites. Piozum schakelt bij vakantie/ziekte Dulac Services in voor systeembeheer van Linux-systemen.