Basiswebsite

De Basiswebsite

Wilt u een uitgebreide website met een eigen uitstraling, maar geen grote investering doen? Dan is een basiswebsite de online mogelijkheid die bij u past. De basiswebsite bestaat uit een speciaal voor u ontworpen header bovenaan de website en een groot aantal verschillende pagina's. Deze website kunt u uitbreiden met een aantal modules, zoals een fotoboek, gastenboek of een productenpagina. Daarnaast is het ook mogelijk om zogenaamde widgets aan uw pagina toe te voegen om iets op uw pagina extra onder de aandacht te brengen. Het onderhouden van de website kunt u doen met ons gebruiksvriendelijke content management systeem dat aan elke basiswebsite gekoppeld wordt. Heeft u geen tijd om zelf het onderhoud te doen? Dan laat u dat gewoon aan ons over. Aan u de keuze!

Geen grote investering en toch een uitgebreide website met een eigen uitstraling! En dat voor een superprijs!

Meer informatie vindt u op de website die Piozum speciaal hiervoor heeft ontwikkeld: http://www.websiteabonnement.com.

website abonnement

Ja, ik wil een website abonnement!

Hebben we u enthousiast gemaakt met ons voorstel voor de basiswebsite? Neemt u dan contact met ons op, dan kunnen we uw wensen voor de basiswebsite bespreken.

Reseller worden van de basiswebsite?

Wilt u uw klanten een basiswebsite aanbieden? Binnenkort bieden wij een resellerpakket aan voor de basiswebsite. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons.

Wilt u meer mogelijkheden op uw website dan de basiswebsite u biedt, of wilt u een geheel voor u op maat ontworpen website? Dan bieden wij u graag een website op maat aan.