Wie zijn we
Perfecte match
Op dit moment bestaat Piozum uit Jan-Pieter van den Heuvel en Gwyneth Ouwehand. Jan-Pieter neemt als informaticus de techniek voor zijn rekening terwijl informatiekundige Gwyneth zich vooral bezighoudt met de manier waarop mensen met ICT omgaan. Gwyneth heeft zowel kennis van techniek (zoals programmeertalen) als van mensen (psychologie, cognitie). Met deze kennis ondersteunt ze klanten met het formuleren van hun requirements (eisen) voor softwaresystemen, webapplicaties en websites. Jan-Pieter vindt het oplossen van moeilijke problemen een prettige uitdaging. Door onze kennis te combineren komen we tot de producten waar mensen graag mee werken.

"Dat de twee vakgebieden perfect samengaan, is goed te zien bij Jan-Pieter en zijn vriendin Gwyneth", aldus de beroepskrant. Lees het hele artikel.

Jan-Pieter MSc
Jan-Pieter
Jan-Pieter voltooide zijn bachelorstudie informatica en ontving in 2007 zijn bul voor de masteropleiding Applied Computing Sciences. Als afstudeerproject heeft Jan-Pieter voor Connexxion berekenend of er financieel voordeel te behalen valt door verschillende stappen binnen het planningsproces te integreren.


Gwyneth MSc
Gwyneth
Gwyneth volgde een bachelorstudie informatiekunde en zij rondde in 2010 haar masteropleiding Content and Knowledge Engineering af. Als afstudeerproject deed Gwyneth onderzoek naar een kenniselicitatiemethode t.b.v. het ontwikkelen van een expertsysteem/beslissingsondersteund systeem (BOS).